Negyedik nap!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Teleszterion Színházi Műhely és a Balatonalmádi PKKK közreműködésével megvalósult színjátszó tábor Vörösberényben, az NKA támogatásával;

IV.NAP
-Az esőfelhők egyszerűen nem hajlandóak távozni...úgyhogy a strandolás elmarad ma is....:( A tegnap a Stand by Me című filmet nézték, amely ( http://www.imdb.com/title/tt0092005/ ) témájában és hangulatában a megdolgozott tábor témákat érintette.
-A reggel álmos-esős volt, de egy körbeülős beszélgetés, majd egy csoportos feladat feloldotta a hangulatot:)



- „CSOPORTOS JELENETKÉSZÍTÉS” : a feladat különlegessége az volt, hogy rendezőnek kijelölt egy játszót a Sanyi, tehát egy 5 perces jelenetet úgy kellett összeállítaniuk, hogy egy külső szem volt, de a külső szem maga is csapattag. Az ő feladata volt, hogy koordinálja a jelenetkészítést. Együttműködően dolgoztak. Zenét is használtak.
- „INTERJÚ” : egy néhány kérdéses riport néhány játszóval, melyből egy vágott kisfilm lesz elérhető néhány nap múlva a blogon is, melyet Kása Ferenc készít, állít össze. Az interjú témája a világ és egyén, az egyén és közösség kapcsolata, az önreflexió kérdése. Az interjú a tábor zárásakor bemutatásra kerül a jelenetfüzérrel együtt.



- „MOZGÁS” : izzadás, izzadás, izzadás:) megdolgozták ma is a testüket, nehogy nyoma maradjon a tegnapi izomláznak:) Ez azért is fontos, mert a koreográfiákhoz is bemelegítésként szolgált:) Emellett ügyességi gyakorlatsor is volt elrejtve az izzasztó gyakorlatok közé! És a blokk zárásaként szabadtánc:)





- Az esőre és fáradsági szintre való tekintettel úgy döntött Sanyi, hogy vacsora után visszamegyünk a szállásra és játszunk egy nagyot!!!Visszamentünk...és elkezdődött....a nagy nagy logikai és társasjáték harc:) Az estét rémtörténet mesélés és beszélgetés zárta, miután az agyunkat teljesen kimerítettük a sok gondolkodásban:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése