Semmit próbáltunk a múlt héten...

2012.11.10-én  szombaton ismét összegyűlt a "nagy csapat", egy két napos próba erejéig. Elég régen találkoztunk, azt hiszem, több mint egy hónapja. 18-án, vasárnap lesz egy fellépésünk Budapesten, arra készültünk. Szombaton elég nehézkesen indult be a nap, és különös módon nem volt felhőtlen a hangulat. Majdnem mindenkiből hiányzott az a plusz energiaszint, és ennek nem lett túl jó eredménye. Eléggé punnyadtak voltunk, pedig Sanyi próbált minket ösztönözni. Talán az okozott problémát, hogy nem voltak kellékek, vagy csak mindenki fáradt volt...De senki sem tudta pontosan megmondani, hogy mi a baja. Még párszor elpróbáltuk a jeleneteket, de nem jutottunk egyről a kettőre. Így hát leültünk beszélgetni, és Sanyi úgy döntött, hogy hazaküld mindenkit, hogy aludjuk ki magunkat, és másnap újult erővel folytassuk a próbát. De itt még nem ért véget a nap. Amint indultunk volna hazafelé, kiderült, hogy nincs meg Sanyi kocsikulcsa. Ő otthon, mi pedig a színházban kerestük. Eltelt egy kis idő, de hála Julcsinak (aki éppen mosni készült), meglett a kulcs. Sanyi egyik nadrágjának a zsebében volt. :) Aztán sikerült elindulni, és egy szarvasnak köszönhetően (és persze Sanyinak is) szórakoztatóan telt a hazaút.
Aztán másnap délután megérkeztünk Pápára, és egy kis összehangolódás után bele is vágtunk a Semmibe. Ez alkalommal ügyesebbek voltunk. :) Aztán a próba végén Sanyi egyenként ellátott minket jótanácsokkal és instrukciókkal. Illetve még megtárgyaltuk amit megkellett. :)
Jó volt a csapattal lenni, mert már eléggé hiányoztak a többiek, és velük mindig jól érzem magam. Már egy kicsit izgulok a vasárnap miatt, de remélem, hogy minden rendben lesz, és jól sikerül majd az előadás.

Réfi Dorina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése