Filmes-kvíz, avagy kocsmaszínház



Érdekes élményben volt részünk a hétvégén az Inárcsi Fesztiválon (nov. 2- 4.). A Radikális színpad egyik játszója megsérült, és így nem tudták előadni darabjukat az összejövetelen. Ekkor jött az ötlet, hogy segítsük ki őket és adjuk elő a mozis műsorunkat. Hirtelen jött az ötlet, nagyon gondolkodni sem volt időnk és talán így volt a legjobb.
Eddig csak kocsmákban adtuk elő filmes megmozdulásunkat, most viszont színházi térben kellett, színházhoz értő közegnek. A játékunk így aprólékosabb lett és minimálisabb, mivel színházi fényekkel is meg voltunk lőve. A közönség nagyon hálás volt. Frenetikus élmény volt, hogy minden poént és megmozdulásunkat értettek. Sokszor a nagy nevetésektől le is maradtak még több slussz poénról J
Tegnap pedig Székesfehérváron voltunk a Parabában (nov. 7.) Ez egy kocsma, nem színház, viszont van egy hatalmas színpada, ami alkalmas játéktérnek. Csak vigyázni kell, nehogy kitörd a nyakad, ha a lépcsőn lefele haladsz J A Parabában elindult egy kocsmaszínházi vonal Kafka Beat címen, és ennek a sorozatnak voltunk mi az első fellépői.  A hangulat, a közeg nagyon szívet melengettető volt. A hely maga megér egy misét. Tehát megtiszteltetés volt játszani elsőként ezen a helyen. 
Ebben a műsorunkban az a kihívás, hogy mindig más helyszíneken játsszuk, és mindig teljesen más közegnek, teljesen másképp.  Ez egy olyan műsor, amire minden hatással van, az emberek, a hely, valamint a játszók kapcsolata a többiekkel. Tehát izgalmas, és mindig pezsdítő játszani kvízünket, mert ismeretlen kihívás áll előttünk.

Benkó Zsófia Anna




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése