Program-kavalkád az idei Dionüszián is!!!!

 Idén az Őszi Dionüszia rendkívül színes programokkal, workshopok-kal várja  a kedves érdeklődőket! A fesztivál idei programelemei az improvizáció és a színházi nevelés kérdésköreit hivatott boncolgatni, válaszokat keresni, lehetőségeket kínálni...A legkisebbektől a legidősebbekig, minden korosztály találhat magának megfelelő programelemet.

A workshop-ok nyitottak mindenki részére, és ingyenesen élvezhetőek. A jövőhéten ez minden programra igaz. Pápa város jóvoltából biztosítani tudunk programokat a meghívott színházi csoportok és a város közönsége számára is. Helyszínek: JMSZK, Pedagógus Művelődési Ház, Fő tér.

Facebook-on és itt is olvasható, letölthető a részletes program. Emellett a JMSZK honlapján és Facebook oldalán is folyamatosan frissülnek az információk. Lehet szemezgetni, érdeklődni:)

Holnap, azaz szeptember 27.-én a fesztivál keretében: Szélkötő kalamona tűzszínház, a Teleszterion előadásában, 19:30 perctől.
Az előadás minden korosztály számára élvezetes, feltöltő élmény:) Ezt garantáljuk:)
Tehát holnap este tűzszínház, kedden színházi nevelési foglalkozás a kijelölt középiskolákban, csütörtökön kocsmaszínház, irodalmi est, pénteken improvizációs vetélkedő, szombaton tűzszínház, workshop-ok, improvizáció, vasárnap workshop...felsorolhatatlanul sűrű és izgalmas hét áll előttünk:)

Tessék csatlakozni!!!Jön a tél, ideje energiát gyűjteni:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése