Kapolcsi PRÓBAnapok (2010. augusztus 04-05.)

A megérkezésünk napja kapolcsra augusztus negyedike volt. Természetesen, két keréken érkeztünk Veszprémből! Átkerekeztünk erdőn-mezőn, tócsákon, bogár rajokon és az Óperencián, míg végül egy szerpentines lendülettel begurultunk Kapolcsra, pontosan nyolcan. (Erős Dóri, Reguli Dóri, László Dóri, Benkó Zsófi, Jung István, Oláh Julcsi, Kása Feri, Komáromi Sanyi). Itt Kapolcson vártak minket már Herczeg Dius, Király Dani és Kovács Móni. A már előzőnap Kapolcsra szállított holmit ők rendezték be a művelődési házba, ahol a próbákat tartjuk, és az iskolaépületbe, ahol a szállásunk van. Otthonos, szép hangulatok mozognak mind a próbatérben, mind a szálláson. Ezt nagyon jó érzés volt tudomásul venni! Mivel ez azt jelenti, hogy aktívan pihenhetjük végig az augusztust!!!!Gyönyörű zöld udvar, az erdős hegyoldal, ami elénk tárul...Az atmoszféra a mi oldalunkon áll, a munkához szükséges energiák tálalva!
A szerda este a pakolásé és a lazításé volt. A Sanyi lefektette a táborszabályokat, tisztáztuk a napirendet, amit nyomtatott formában is megkaptunk. A napirend átlagosan reggel nyolc és este tíz között jelent kötelező feladatot. Ami még kikötés, az például az egymás felé történő tiszta kommunikáció, a munka felé a teljes odaadás és tisztelet.
Csütörtökön reggel elindultunk felfedezni a falut, persze két keréken. Ezután még tisztáztunk néhány kötelező gyakorlatot, amit egyéni tempóban mindennap meg kell csinálni. Ilyenek például: váll és hátizom erősítő gyakorlatok, zsonglőr gyakorlatok kontakt labdával, tányérral, labdával, meteorozás, astro jax fortélyainak kitanulása.
A Király Dani vezette a beszédtechnikát és a napi kötelező logikai feladatot is levezényelte. Mindennap kapunk valami rém bonyolultnak tűnő logikai fröccsöt, ami aztán üdítőleg hat az agyra, mert a megoldás szikrája gyönyörű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése